BAOBAB

"Baobab" is een verhalende voorstelling over een slavin, die in een reusachtige Baobab-boom een behuizing voor haar laatste levensjaren heeft gevonden. Ze kijkt terug en vertelt over haar voorbije leven in de bewoonde wereld aan de kust.
Als mooie "slavin", vrouw, was zij de minnares van haar bezitters, waarbij ze als koopwaar overging van de ene naar de andere, maar nooit haar trots en waardigheid opgaf. Met haar laatste gezel trok ze op expeditie door het binnenland, op zoek naar een legendarische stad van rozenkwarts. Doch de expeditie mislukte, en zij vond haar toevlucht in een holle baobab.

Deze indringende voorstelling schetst enerzijds de wereld van het hoofdpersonage, de slavin, die in haar scheppende verwerking van haar leven betekenis wil geven aan de tijd, en anderzijds een wereld doordrongen van magische en surreƫle beeldende interpretaties van vervreemding, eenzaamheid, waardigheid, romantiek en uitbuiting.

Deze outdoor voorstelling duurt 50 min. en kan gebracht worden in tuinen, parken, speelplaatsen enz, en is toegankelijk voor een publiek van 50 tot 100 personen.
Ook indoor mogelijkheden.

Reservaties, uitkoopsom en verdere info kunnen aangevraagd worden via:
Mail: georges.comhair@gigos.be - Gsm: 0477 85 02 69 -  www.yawar.be


Deze productie kwam tot stand met de steun van Kundabuffi